Fujifilm Instax Wide 300 instant fényképezőgép

44 900 Ft

Fujifilm Instax Wide 300 – Élvezetesebb széles formátumú képek, összejövetelek fotózásához

A széles formátum kiválóan alkalmas partik és egyéb összejövetelek fényképezésére. Minden arckifejezés tisztán rögzíthető. A Mini filmhez képest kétszer akkora képet készít a Wide 300, mely a legnagyobb fényképezőgép az Instax családban. Nagylátószögű objektív ideális több fős társaságok, rendezvények fotózásához.

Leírás

A Fujifilm Instax Wide 300 fényképezőgép tökéletes választás azoknak, akik az életteli tájképek és mozgalmas csoportképek készítését helyezik előtérbe, melyek képi világánál fontos a széles, nagy látószögű megjelenés. Örökítsd meg az utazás, valamint a családi-, baráti összejövetelek legjobb pillanatait az Instax fényképezőgépek széles formátumú gépével! A nyomtatható fotók kétszeres nagyságúak az Instax mini képekhez képest, így most aztán tényleg megragadhatod a pillanatot. A Fujifilm Instax Wide 300 fényképezőgép közelítő lencsével rendelkezik, mely szuper funkció lehetővé teszi, hogy még igen kis mértékű, akár 40 cm-es távolság esetén is éles képeket készíthess. A motoros fókuszmód váltással gyerekjáték lesz a normál- és tájkép módok közötti váltás. Az Instax fényképezőgépektől már jól megszokott, manuális és automatikus vaku gondoskodik az éles, tiszta fotókról még zord fényviszonyok esetén is. Hogy a szórakozás élményét semmi ne ronthassa el, az LCD kijelző felvételszámláló funkciójával folyamatosan ellenőrizheted a megmaradt felvételek számát, így sosem érhet kellemetlen meglepetés, hisz Te pontosan tudni fogod, mikor kell fotócsomagot cserélned. A Fujifilm Instax Wide 300 fényképezőgép állványra szerelhető, klasszikus fekete, retro hatású kivitellel vesz le a lábadról.

Specifikáció

Film Fujifilm Instant Color Film “instax WIDE”
Filmméret 86 x 108mm
Képméret 62 x 99mm
Objektív Visszahúzható lencsék, 2 komponens, 2 elem, f = 95 mm, 01:14
Nézetkereső Valós képkereső, 0,37x, azonnali témakereséssel
Fókuszálás Motoros 2 tartományú kapcsolás (0.9m – 3m / 3m – ∞) Normál mód (0.9m – 3m) Tájkép mód (3m – ∞)
Expozíció szabályzás Automatikus, LV5.0 – 10,5- LV 15 (ISO800),
világosítás, sötétítés szabályozás ± 2/3EV, +1 EV
Film kiadagolása Automatikus
Vaku Beépített, automatikus elektronikus vaku, töltési idő: 0,2 – 6 mp (új akkumulátorral), Vaku töltés jelző (LED pirosan világít), derítő vaku mód, hatékony vaku tartomány: 0,9 – 3m
Folyadékkristályos kijelző (LCD) Felvétel számláló (elkészíthető felvételek száma), fényerőszabályozás, önkioldó,
Áramellátás AA méretű 1,5 V alkáli elem (LR6), Töltési kapacitás: korülbelül 10 filmcsomag
Méretek és súly 167.8mm x 94.7mm x 120.9mm / 612g (akkumulátor, szíj, film pack, és zoom lencse nélkül)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fujifilm Instax Wide 300 instant fényképezőgép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés

Érdekelhetnek még…