Gyorsaság, rövid nyomtatási idő, prémium minőség, gazdag képi világ. A SHARE SP-3  és a Mini Link instant nyomtató lehetővé teszi az okostelefonodról kiválasztott képek azonnali fotókidolgozását. Csak töltsd le a megfelelő applikációt, kapcsold be a Wi-Fi-t és alkoss! A Facebook és Instagram képeidet is könnyedén kinyomtathatod az egyszerűen használható, könnyen hordozható készülékekkel. Az Instax új generációs nyomtatóival kiválthatod a fényképezőgépek használatát. Segítségükkel a mobilodról, mindössze pár kattintással kinyomtathatod a telefonoddal rögzített képeidet. A Fujifilm Instax nyomtatót az okostelefonoddal párosítva egy teljesen új világ tárul eléd, melyben a képalkotás gyerekjáték! Kapcsold be a wifit, párosítsd a nyomtatót az okostelefonoddal, küldd át mobilodról a nyomtatni kívánt képeket és alkoss! A szórakoztató Fujifilm Instax SHARE SP-2 és SP3 nyomtatók ingyenesen letölthető Instax Share applikációval működnek, az alkalmazás letöltési linkjét  megtalálod a termék oldalon megtalálod.

Fujifilm Instax Wide Link fotónyomtató okostelefonhoz

64 900 Ft

Fotó nyomtatás egyszerűen, gyorsan, a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva! A Wide Link egy könnyen kezelhető fotónyomtató, mellyel a telefonodon lévő képeidet tudod kiváló minőségű Instax Wide nyomattá előhívni.

– Valódi instax nyomatok
– Nyomtatás videóról
– körülbelül 100 instax instant nyomat készítésére képes egy akkumulátortöltéssel

Dedikált Link Wide alkalmazás, amely szerkesztőeszközöket tartalmaz, többek között képkivágást, körülbelül 30 szűrőt, kollázsfunkciókat, szöveg hozzáadását a nyomtatott képhez, valamint az alkalmazáson belüli matricákat és keretsablonokat.

Fujifilm Instax Mini Link fotónyomtató okostelefonhoz

39 990 Ft

Fotó nyomtatás egyszerűen, gyorsan, a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva! A Link egy könnyen kezelhető fotónyomtató, mellyel a telefonodon lévő képeidet tudod kiváló minőségű Instax Mini nyomattá előhívni.

– Valódi instax nyomatok
– Együtt nyomtatás másokkal, szórakoztató módban
– Nyomtatás videóról
– Mozgásvezérlés

Az apró nyomtató zsebben, vagy övtáskában is elfér, így bárhova magaddal viheted. Lemerült? Semmi gond, az USB poron keresztül akár 80 perc alatt feltöltheted.