Gyorsaság, rövid nyomtatási idő, prémium minőség, gazdag képi világ. A SHARE SP-3  és a Mini Link instant nyomtató lehetővé teszi az okostelefonodról kiválasztott képek azonnali fotókidolgozását. Csak töltsd le a megfelelő applikációt, kapcsold be a Wi-Fi-t és alkoss! A Facebook és Instagram képeidet is könnyedén kinyomtathatod az egyszerűen használható, könnyen hordozható készülékekkel. Az Instax új generációs nyomtatóival kiválthatod a fényképezőgépek használatát. Segítségükkel a mobilodról, mindössze pár kattintással kinyomtathatod a telefonoddal rögzített képeidet. A Fujifilm Instax nyomtatót az okostelefonoddal párosítva egy teljesen új világ tárul eléd, melyben a képalkotás gyerekjáték! Kapcsold be a wifit, párosítsd a nyomtatót az okostelefonoddal, küldd át mobilodról a nyomtatni kívánt képeket és alkoss! A szórakoztató Fujifilm Instax SHARE SP-2 és SP3 nyomtatók ingyenesen letölthető Instax Share applikációval működnek, az alkalmazás letöltési linkjét  megtalálod a termék oldalon megtalálod.

Fujifilm Instax Square Link fotónyomtató okostelefonokhoz

64 900 Ft

Fotó nyomtatás egyszerűen, gyorsan, a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva! Az Instax Square Link egy könnyen kezelhető fotónyomtató, mellyel a telefonodon lévő képeidet tudod kiváló minőségű Instax Square nyomattá előhívni.

 • Valódi instax fotók
 • Együtt nyomtatás másokkal, szórakoztató módban, matricákkal, kollázskészítési mód
 • Nyomtatás videóról
 • Nyomtass akár 100 képet teljes feltöltéssel
 • Fotóméret: négyzet alakú 62 mm x 62 mm
 • Adjon hozzá kiterjesztett valóság effektusokat a fényképekhez

 

Fujifilm Instax Mini Link 2 fotónyomtató okostelefonhoz

54 900 Ft

Fotó nyomtatás egyszerűen, gyorsan, a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva! Az Instax Mini Link 2 egy könnyen kezelhető fotónyomtató, mellyel a telefonodon lévő képeidet tudod kiváló minőségű Instax Mini nyomattá előhívni.

 • Valódi instax nyomatok
 • Együtt nyomtatás másokkal, szórakoztató módban, matricákkal, kollázskészítési mód
 • Instax Air funkció a totális egyediség jegyében
 • Nyomtatás videóról
 • X-S10-ről történő közvetlen nyomtatás

Az apró nyomtató zsebben, vagy övtáskában is elfér, így bárhova magaddal viheted. Lemerült? Semmi gond, az USB poron keresztül akár 80 perc alatt feltöltheted.

 

Fujifilm Instax Wide Link fotónyomtató okostelefonhoz

64 900 Ft

Fotó nyomtatás egyszerűen, gyorsan, a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva! A Wide Link egy könnyen kezelhető fotónyomtató, mellyel a telefonodon lévő képeidet tudod kiváló minőségű Instax Wide nyomattá előhívni.

– Valódi instax nyomatok
– Nyomtatás videóról
– körülbelül 100 instax instant nyomat készítésére képes egy akkumulátortöltéssel

Dedikált Link Wide alkalmazás, amely szerkesztőeszközöket tartalmaz, többek között képkivágást, körülbelül 30 szűrőt, kollázsfunkciókat, szöveg hozzáadását a nyomtatott képhez, valamint az alkalmazáson belüli matricákat és keretsablonokat.