Fujifilm Instax Mini 70 instant fényképezőgép

Egyszerű kezelés és azonnali képek a hat színben kapható Instax Mini 70 fényképezőgéppel!

Selfie és macro módokkal kiegészítve, automatikus megvilágítás vezérlés.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Az instax Mini 70 fényképezőgép energikus, fiatalos és menő, akárcsak Te. Varázsold élménnyé a fotózást és örökítsd meg a legjobb pillanataidat! Az Instax Mini 70 fényképezőgéppel magasabb szintre emelheted a selfiezés élményét, melyben a selfie tükör lesz a segítségedre, így gyerekjáték lesz a legelőnyösebb önarcképek elkészítése is. A kontrasztlágyítás funkcióval csodás bőrtónust varázsolhatsz magadnak egy szempillantás alatt. A csoportképek készítése sem jelent majd problémát, csak válaszd az önkioldó opciót! Kihasználhatod az állványmenet adta lehetőségeket is, hogy még egyszerűbb és szórakoztatóbb legyen a fotózás. Az automatikus expozíció vezérlésű, nagy teljesítmény gondoskodik az optimális fényviszonyokról sötét háttér esetén is, hogy az éjszakai forgatagban is élménydús fotók születhessenek. Ezzel a fantasztikus géppel a fotózás egyet jelent a szórakozással, így semmi más teendőd nem lesz, minthogy eldöntsd, hová teszed ki a kinyomtatott fotókat. Az Instax mini 70 fényképezőgépet trendi árnyalatokban; klasszikus fekete és fehér mellett vadító színekben rendelheted meg.

Fujifilm Instax Mini 70 instant fényképezőgépek

Specifikáció

Film Fujifilm Instant Color Film “instax mini” (külön megvásárolható)
Filmméret 86mm x 54mm
Képméret 62mm x 46mm
Objektív Visszahúzható lencsék, 2 komponens, 2 elem, f = 60 mm, 1:12.7
Nézetkereső Valós képkereső, 0.37x, témakeresés
Fókuszálás Motoros 3 tartományú kapcsolás (0.3 m – 0.6 m/0.6 m – 3 m/3 m és túl), Makro mód (0.3 m – 0.6 m) Normál mód (0.6 m – 3 m) Tájkép mód (3 m és túl)
Expozíció szabályzás Automata, Rekesztartomány (ISO 800) : LV 5 – LV 15.5, Expozíció szabályozás (Kontrasztlágyítás): +2/3 EV
film kiadagolása Automata
Vaku Beépített, automatata elektromos vaku, Töltési idő: 0.2 mp – 7 mp (feltöltött elemmel), Vaku töltés kijelző, Derítő vaku, Vaku tartomány: 0.3 m – 2.7 m
Folyadékkristályos kijelző (LCD) Felvétel számláló (elkészíthető filmek száma), Fényképezési mód (Szelfi, Makro, Tájkép, Derítővaku, Kontrasztlágyítás, Automata), Önkioldó mód (1 képkocka/2 képkocka folyamatos felvétel)
Áramellátás 2 db CR2/DL CR2 lítium elem. Kapacitás: körübelül 30 INSTAX Mini filmcsomag teljesen feltöltött elemekkel.
Méretek és súly 99.2×113.7×53.2mm (W x H x D) (kiemelkedő részek nélkül) / 281g (elemek, szíj és filmcsomag nélkül)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fujifilm Instax Mini 70 instant fényképezőgép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés

Érdekelhetnek még…